ΘΕΜΑ: Ανθόνερο - Η φυσική δροσιά αναζωογόνησης

BLOG

ΘΕΜΑ: Ανθόνερο - Η φυσική δροσιά αναζωογόνησης

 

Ανθόνερο: Η φυσική δόση ευφορίας και δροσιάς ενάντια στην έντονη ζέστη του καλοκαιριού.

Στην παραλία, στη δουλειά, στο γυμναστήριο και οπουδήποτε η ζέστη δημιουργεί μια αφόρητη διάθεση, αυτό που χρειάζεται ο οργανισμός είναι μια αύρα δροσιάς, ανακούφισης και αναζωογόνησης.

Αυτό έρχεται να προσφέρει το ανθόνερο κάνναβης σε συσκευασία ειδικά κατασκευασμένη ώστε να δίνει ελεγχόμενες δόσεις δροσιάς στο πρόσωπο και στο σώμα.

Τι είναι όμως το ανθόνερο και απο πού προέρχεται;

To ανθόνερο είναι ελαιούχο διάλυμα με βάση το νερό, που παράγεται από την ατμο-απόσταξη του ανθού της κάνναβης. Οι υδροζόλες περιέχουν όλες τις αρωματικές ενώσεις (τερπένια) του φυτού.

100% φυσικό προϊόν με πλούσιες ενυδατικές ιδιότητες. Παράλληλα προσφέρει ήπια αντισυπτική δράση, δίνει αίσθηση χαλάρωσης στον οργανισμό ενώ είναι και πολύ αποτελεσματικό κατά της λιπαρότητας του τριχωτού της κεφαλής.

Ως mist με συχνά ψεκάσματα στο πρόσωπο και στο σώμα, ειδικά τις στιγμές που το σώμα νιώθει έντονα την επίδραση της ζέστης, μπορεί να αλλάξει πλήρως τη διάθεση προσφέροντας φρεσκάδα και αναζωογόνηση.

Tip: Το τοποθετείτε μόνιμα στο ψυγείο ώστε να διατηρείται παγωμένο. Έτσι όταν το έχετε μαζί σας, διατηρεί τη δροσιά του και αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχό σας ενάντια στη ζέστη του καλοκαιριού σε κάθε σας δραστηριότητα. 

 

Το απαραίτητο προϊόν δροσιάς για κάθε ζεστή μέρα του καλοκαιριού.

 

 

ΠΑΝΩ